Overige bouwwerkzaamheden

overige bouwprojectenVerbouwing
Bij een totale verbouwing komen alle disciplines samen.
Muren plaatsen en stuken (evt kamers vergroten/verkleinen) badkamer verbouwen (bijv. alles vernieuwen, incl. tegels zetten) elektriciteit, water of gas aan- of verleggen (extra stopcontact, extra wastafel etc. geen probleem...ook bijv. om keukeninstallatie klaar te maken) meerdere kamers/hele huis schilderen. Een goede organisatie en visie op de werk methodiek zijn cruciaal om samen het gewenste resultaat te bereiken.

Aanbouw/Uitbouw
Dit deel van onze aktiviteiten bestrijkt een divers gebied van zaken: woninguitbreiding met een aanbouw, dakopbouw of dakkapel, carport, bijkeuken enz
De gemeenschappeijke noemer hierin is dat het werk op en degelijke harmonieuze wijze moet worden ingepast in de bestaande omgeving conform de verordeningen en bouwkundige regelgeving. Uiteraard zijn wij erop gericht om bij het uitwerken van de oplossingen het budget van de klant en de specifieke woonwensen centraal te stellen.

Badkamer
In de badkamer komen veel aspekten van het wooncomfort alsook de integratie van diverse  bouwtechnische systemen samen.
Wij kunnen op basis van aangeleverde principe schets de uitvoering uitwerken, maar ook “from scratch” de inrichting ontwerpen en met bestaande componenten invullen of zelf de elementen en meubilair uit tekenen en op maat maken.
De verbouwing van een badkamer is een precieze klus waarbij het vanzelfsprekend belangrijk is dat alle leidingen, afvoeren en tegels goed zijn aangelegd zodat u hier in iedergeval jaren geen omkijken meer naar heeft.