Woningbouw

woningenH.P.A. van Scheppingen BV is helemaal thuis in bouwen. Elke woning van H.P.A. van Scheppingen BV staat in een stevige traditie. Wij combineren de kennis en ervaring van ruim veertig jaar met de hoge kwaliteitseisen van deze tijd. Voortdurend vernieuwen en verbeteren wij methodes en materialen. Het liefst kijken we nog verder vooruit. Wij bouwen voor de toekomst. Omdat ook uw wensen veranderen.

De werkwijze van H.P.A. van Scheppingen BV laat zich kort samen vatten in drie kernbegrippen:
- Afspraak is afspraak
- Traditionele bouwwijze
- Garanties en nazorg 

Afspraak is afspraak
Dat geldt ook voor het voortraject vanaf het eerste overleg tot aan de oplevering. Uw wensen resulteren uiteindelijk samen met ons advies, de offerte en het schetsontwerp in een definitief plan, dat wordt voorgelegd aan de gemeente. De afspraken worden nauwkeurig vastgelegd in een aannemingsovereenkomst. Na goedkeuring regelen wij de hele bouwaanvraag inclulsief aanvraagformulieren, berekeningen en technische tekeningen voor u. Op dat moment wordt uw woning ook ingepland en start de werkvoorbereiding.

Traditionele bouwwijze
H.P.A. van Scheppingen BV werkt traditioneel, maar combineert deze oerdegelijke bouwmethode met het beste van andere bouwsystemen tot een geheel uniek concept waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd blijft. Verder staat ons concept voor een lage prijs, een korte bouwtijd en veel gemak voor u als opdrachtgever. Wij werken met eigen personeel, waardoor de betrokkenheid groter is. Vakmanschap, ervaring en liefde voor het vak is voor ons een must en voor u extra zekerheid.

Garanties en nazorg
Wij besteden veel aandacht aan garanties en nazorg. De service wordt centraal geregeld. Een goede communicatie is ook wanneer het afwikkeling van garanties betreft, van wezenlijk belang.